Ask Your Question
1

Are the new Docs broken?

asked 2013-04-25 06:36:34 -0500

JedStevens gravatar image

I realize there has been a change in the SimpleCV site recently, and with that change I find all of the links in the docs seem to not work. Is this just me or is everyone getting this?

edit retag flag offensive close merge delete

4 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2013-04-27 14:58:53 -0500

pap-x gravatar image

updated 2013-04-27 14:59:11 -0500

"Links" actually work on Chrome but not on Firefox or IE. It's a compatibility issue.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-04-29 09:09:23 -0500

xamox gravatar image

These should be fixed now. There was a small bug in the javascript rendering. In the future please submit bugs to: https://github.com/sightmachine/SimpleCV/issues

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-04-25 13:34:47 -0500

jhnwllr gravatar image

Yes, none of the apparent links in documentation appear even be links!

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-04-25 14:15:27 -0500

CodeTab gravatar image

updated 2013-04-25 14:16:07 -0500

The main documentation at http://simplecv.org/docs/SimpleCV.html works just fine, but the documentation of the subpackages (i.e. Features, Machine Learning, Segmentation) don't. You can temporarily use http://simplecv.sourceforge.net/doc/SimpleCV.html#subpackages for now. I'll go ahead and report the bug.

edit flag offensive delete link more

Comments

@pap-x Actually it's not a Firefox/IE issue, the page at http://simplecv.org/docs/SimpleCV.html works fine but try any of the links on the other subpackages (such as http://simplecv.org/docs/SimpleCV.Features.html). You'll notice that it doesn't work.

CodeTab gravatar imageCodeTab ( 2013-04-27 21:35:07 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2013-04-25 06:36:34 -0500

Seen: 926 times

Last updated: Apr 29 '13